Visie

Binnen onze vereniging willen wij in een begeesterende sfeer van sportieve vrijetijdsbesteding onze jongeren in een voor hen haalbaar niveau laten doorstromen naar de seniorenploegen .
Binnen het sportieve aanbod hechten wij binnen onze vereniging zeer veel belang aan waarden zoals fair-play, ploeggeest, inzet, onderling respect en gezondheid. Dit betekent ook dat wij rekening houden met familiale omstandigheden en… niet het minst met het ondersteunen van de studies van onze speelsters .
De trainer, coach, begeleider zal oog hebben voor de jongeren die het spel moeten leren. In die optiek worden de trainingen progressief aantrekkelijk en gevarieerd opgebouwd met kwaliteitsvolle opleidingsprogramma’s. Dit betekent dat elke speelster tijdens elke wedstrijd aan bod zal komen .
SAMEN winnen , SAMEN leren verliezen , SAMEN BOUWEN op een pedagogisch verantwoorde manier .
Naast onze gewone basketbedrijvigheid organiseren wij jaarlijks een aantal activiteiten om de cohesie tussen bestuur, ouders, familie, vrienden, sponsors en speelsters te bevorderen . Dit geeft ons de mogelijkheid om het financiële evenwicht in onze vereniging te bewaren .