Bestuur

Woordje van de voorzitter (Yvan Struyve)

Beste speelsters, ouders en sympathisanten van Avanti Brugge Dames

Het seizoen 2023-2024 staat voor de deur en kondigt zich heel uitdagend aan.

2 basketscholen, 11 jeugdploegen en 2 seniorsploegen staan te popelen om aan het seizoen te beginnen.  Dit houdt in dat we momenteel over 175 spelende leden beschikken en 3 ploegen meer in competitie brengen in vergelijking met vorig seizoen

Om dit allemaal goed te kunnen opvolgen drong zich dan ook een herstructurering op binnen het bestuur. Ik ben dan ook heel blij met de verschillende cellen( sportieve cel/financiele cel/sponsorcel/cel vrijwilligers/cel communicatie) die we opgericht hebben om alles in goede banen te leiden. Een jeugdraad is nog in ontwikkeling.

Iedere cel werkt autonoom met een hoofdverantwoordelijke en verschillende vrijwilligers en laat ons toe om veel efficienter te werken.

Onlangs hebben wij ook vacatures uitgeschreven daar extra vrijwilligers zeker nog welkom zijn. Aarzel niet om dit eens te bekijken en eventueel ook je steentje bij te dragen aan Avanti Brugge Dames.

Verder willen we ook de vele sponsors bedanken die ervoor zorgen dat Avanti Brugge Dames zijn project kan waarmaken

Kijk alvast ook eens op de website naar onze sportieve visie die onze sportieve verantwoordelijke Leen Haerens uitgewerkt heeft.

Veel succes aan alle speelsters en coaches die het beste van zichzelf zullen geven

Kortom, ik heb er veel vertrouwen in dat we er een leuk en sportief seizoen zullen van maken

Geniet nog verder van de vakantie en tot binnenkort

Yvan Struyve

Yvan Struyve – Voorziter Avanti Brugge Dames